CURSUS STARTDATUM

Op afspraak, belt u ons op 088-0067600

Inschrijven

Praktijkdag Uitbreiding van uw kennis en vaardigheden….voor Wie!!

EC-VET; op maatwerk medisch pedicure

De pedicure DV/RV begint inmiddels te merken dat de markt zich steeds meer richt op de medisch pedicure. Daarom wil ProVoet deze groep verder ondersteunen om hun kennis en vaardigheden te gebruiken voor het behalen van het diploma medisch pedicure. Dit kan door aan te sluiten bij een project dat met steun van het ministerie van OC&W uitgevoerd wordt.

Het bestuur van ProVoet wil een nieuwe mogelijkheid bieden het diploma medisch pedicure te behalen op basis van de enorme ervaring die de pedicure DV/RV heeft. Zodat zij niets hoeft te leren wat zij al weet, omdat onderwijs en examinering aangepast wordt aan de onderdelen die eventueel nog gevolgd moeten worden. Op die manier wordt echt maatwerk geboden. De pedicures volgen de scholing op maat en doen vervolgens examen in alleen die onderdelen. Dat is dus ook weer maatwerk.

Dus ben je gestart met EC-Vet en wil je op maat gemaakte vaardigheidsbegeleiding dan is deze dag zeker iets voor u!!

Medisch Pedicure  ( mag ook in opleiding zijn )

Het kan voorkomen dat u cursussen hebt gevolgd van (over) een bepaalde techniek(en) zoals nagelregulatie-, nagelprothese-, anti-druk/vilttechnieken en orthesiologie, maar dat u na verloop van tijd tegen vragen aanloopt. Ook bepaalde onzekerheden hebben u misschien ervan weerhouden om een bepaalde techniek toe te passen. Het doel van deze dag is dat je onder begeleiding van een docent je ‘technieken” gaat oefenen waar je in je praktijk tegen aanloopt. U kunt datgene wat u thuis heeft geoefend, of in de praktijk heeft toegepast meenemen, bijvoorbeeld (beeld) materiaal, om dit vervolgens met de docent te bespreken.

Of heeft u vragen over screening….blauwdrukken maken en lezen…………

Pedicure in opleiding

Misschien bent u in uw opleiding weleens situaties ( moeilijke problemen ) tegen gekomen en wilt u hier nog eens extra in oefenen of oplossingen hiervoor hebben…….dat kan!

Dagindeling

We gaan werken in groepen van maximaal 8 personen. U kunt zich opgeven voor in de ochtendgroep  van 09.30-12.30 uur of in de middaggroep van 13.00-16.00 uur. U kunt dit meldden op het inschrijfformulier bij de “bijzonderheden”.

Kosten   € 40,00

Wat neemt u mee

U dient uw eigen model mee te nemen als u bepaalde technieken / behandelingen wil gaan oefenen.Uw eigen pedicuremoter en werkmaterialen en praktijk benodigdheden.