Maatwerk Medisch Pedicure bij MSK-Havenco opleidingsinstituut

Op de website van het traject Maatwerk Medisch Pedicure word uitgelegd hoe u in het traject kunt stappen. Het traject waarmee pedicures DV en DV/RV het diploma medisch pedicure kunnen halen, waarbij rekening wordt gehouden met aanwezige ervaring.

Presentatie over het traject;
Tijdens de VTV op 16 en 17 april is een presentatie gehouden waarin het traject wordt toegelicht. U kunt de presentatie hier bekijken.

Fases traject Maatwerk Medisch Pedicure

Het traject Maatwerk Medisch Pedicure bestaat uit onderstaande fases. Voor meer informatie over de verschillende fases kunt u op de links klikken.

Fase 1: Ervaringsmeter.
In deze fase maakt u aan de hand van een vragenlijst een eerste inschatting. Hierna wordt duidelijk of u de beoordelingsfase wel of niet kunt starten.

Fase 2: Het beoordelingstraject.
In deze fase wordt de ervaring die u heeft beoordeeld door de assessor. U start met het verzamelen van stukken waarmee u bewijst dat u ervaring heeft. De assessor beoordeelt deze en voert een werkplekbezoek uit gecombineerd met een interview. Eindresultaat is een eindrapportage waarin staat welke kennis en vaardigheden u heeft aangetoond, en welke niet. Er zijn kosten verbonden aan het beoordelingstraject.

Maatwerk opleiding en examinering

Afhankelijk van de uitkomsten uit de beoordelingsfase kunt u maatwerk opleiding volgen en maatwerk examinering doen. Bekijk voor meer informatie de pagina’s over maatwerk opleidingmaatwerk examinering, de aangesloten opleiders en de aangesloten exameninstellingen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit